2011. július 27., szerda

Morton, Andrew: Vilmos and Catherine - Jelenlegi ára: 4 190 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Vilmos and CatherineA könyv listaára: 4990 Ft. Leírás:
A Diana igaz története (legutóbb: 200406181) című, nagy port kavart könyv szerzője ismét a Windsor-ház történetével foglalkozik - természetesen az év brit közéleti eseményének számító hercegi esküvővel. A csaknem háromszáz fotóval illusztrált könyv bemutatja a hercegi pár kapcsolatának történetét, titkait, szakításukat, kibékülésüket, az eddig nem ismert buktatókat, és mindazt, ami eddig rejtve maradt a nyilvánosság előtt. De az olvasó bepillantást nyerhet a királyi menyegzők hagyományaiba, az uralkodóház rendkívüli elvárásaiba, és annak nehézségeibe is, hogy egy polgárlánynak milyen nagy feladat alkalmassá válni a jövendői királyné szerepére. Láthatunk számos archív felvételt a két család életéről, valamint a házasulandó pár gyermek- és fiatalkorából. A kötet különlegessége, hogy pár nappal az esküvőt követően már a pompás menyegzői ceremóniáról is beszámol képekben és szövegben egyaránt. A vélhetően sokakat érdeklő, az angol kiadással egy időben magyarul is megjelenő kötet általános gyűjtőkörű könyvtáraknak ajánlott. ISBN: 978-963-9973-36-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 190 Ft

Az aukció vége: 2011-07-28 20:22
. Morton, Andrew: Vilmos and Catherine - Jelenlegi ára: 4 190 Ft

Fontos